|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A "puszorki" to nie uprząż taktyczna, czyli inaczej żołnierskie szelki? Coś mi tak z dawnych lat się przypomina
-----------
I mnie się udało zaditlować!![]()
Ostatnio edytowane przez MaciekMG ; 16.02.14 o 20:14
"Puszorek" to jak sama nazwa wskazuje to jest facio co się nazbyt PUSZY....I tyle.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
18.02.2014 18:00 zamykam edycję.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
dopisałem się do listy obecności
Edycja zakończona.