Tak. To konkurs testowy, nie ma sensu sztucznie ograniczać![]()
Tak. To konkurs testowy, nie ma sensu sztucznie ograniczać![]()
A to dzięki za wyjaśnienie. Może znajdę coś ciekawego , choć jedno co się na gniot nada,to za kilka dni wrzucę .
A to nie Saboor tym razem wygra...jest szansa, że i ja coś wygram....chociaż na pudle by stanąć....
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja z taką oddolną inicjatywą - jeśli konkurs testowy się spodoba, zróbmy 12 edycji. Następnie porozmawiajmy z Olympus Polska o wydaniu kalendarza na 2015...
Pozdr
A ja bym jeszcze dodał warunek, aby zdjęcie/gniot było zrobione przed opublikowaniem konkursu....
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A jeśli są wśród nas osoby, które nigdy gniota nie popełniły, a mają na to wielką ochotę?
EDIT: Pierwszy konkurs - potratujmy jako zabawę. Ewentualnie możemy potem pomyśleć o ograniczeniach ale zastanawiam się... po co?![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 9.02.14 o 19:17
To jeszcze ustalcie jak oceniać, bo jedni będą dawać 10 na supergnkota, a inni 0 i wyjdzie bzdura, a nie konkurs z wynikami.
The question is, who cares?