I wszystko jasne!![]()
I wszystko jasne!![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Aaaa, to już wszystko jasne - u mnie nie widać, żebym nie mogła swojego zdjęcia ocenić. Dzięki. Sprytne
A tak BTW zdjęłam embargo na ocenę moich zdjęć w galerii - niech się dzieje wola "nieba", z nią się zawsze zgadzać trzeba(dzień bez wazeliny to dzień stracony
)
BIKER - gratuluję - skali mi zabrakło by ocenić Twojego gniotaJak dla mnie 0, czyli I miejsce. Przyjęłam skalę - im lepszy gniot, tym niższa ocena. 10 - b. słaby gniot, czyli IMO całkiem przyzwoite zdjęcie.
Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 9.02.14 o 17:49
No to ja też wrzuciłem swojego gniota.
Jeszcze jakby ktos kolezance Krystynie wyjasnil zasady glosowania, to byloby juz zupelnie, ze "nie wiedzialam..."
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Wrzucamy foty przez tydzień, później pojawi się ankieta do głosowania. A to co pokazujecie pod zdjęciem, to takie zwykłe ocenianie zdjęcia hm... indywidualne, pozakonkursowe.
Dołączyłem z swoim naprędce wyprodukowanym gniotem![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Z początku się załamałam, że idea konkursu nie została dobrze zrozumiana, ale po obejrzeniu kolejnych wrzutek serce mi urosło
Ja wrzucę w tygodniu bo dziś nie mam czasu.
A to rozumiem że jeśli ktoś wrzucił swojego jednego gniota, to może wrzucić jeszcze drugiego a może i nawet trzeciego ?
Bo zrozumiałem że można dwa albo i trzy wrzucić.