Strona 10 z 21 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 209

Wątek: Co to jest gniot?

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Odp: Co to jest gniot?

A mnie tam wszystko jedno, bo i tak należę do NAJWAŻNIEJSZEGO TWA na naszym forum......
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

k@czy, Twoje gify to lek na całe zuo...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar tropic
    Mieszka w
    Centrum wszechświata - Chorzów - Silesia
    Siła reputacji
    278
    Moja galeria

Nie wiem czy ma sens się jeszcze wypowiadać...offtopy zabiły ten interesujący wątek.I nie chcę pokazywać palcem ale był taki co się ciepał, jak wychodziło się poza ramy ciekawej dyskusji !! Między gniotem a kiczem jest cienka czerwona linia,albo bardzo niejasna granica, którą łatwo przekroczyć.Sprowadziłbym to do dwóch stwierdzeń,punkt widzenia zależy od punktu siedzenia oraz "de gustibus non est disputandum"...a w zasadzie jeszcze jedno stwierdzenie ciśnie mi się na usta,jest ono w mojej stopce-dzięki Mistrzowi oczywiście !!
    Howgh !
    AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez dzarro Zobacz posta
    Ale po co się jeszcze biedzić na tematem. Geo przecież podsumował sprawę - gnioty to po prostu zdjęcia dzarro albo robtora. Proste ale genialne.
    Teraz to nie daj Bóg żeby Geo wstawił jakieś swoje arcydzieło do galerii... , jak go ocenię wedle mojego widzimisię na 0 albo 1 to będzie znowu płacz że odwetowiec jestem , no i jak tu zgodnie ze swoim sumieniem oceniać albo wyrażać swoją opinie nie narażając się komuś?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Zauważ, że zostałeś wrzucony do jednego wora z dzarro. Od tej pory jesteście TWA, czy tego chcesz, czy nie

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Zauważ, że zostałeś wrzucony do jednego wora z dzarro. Od tej pory jesteście TWA, czy tego chcesz, czy nie
    dzarro może się obrazić na takie towarzystwo , on artysta a ja prostak

Krystyna1975
    Gość

Cytat Zamieszczone przez robtor Zobacz posta
    no i jak tu zgodnie ze swoim sumieniem oceniać albo wyrażać swoją opinie nie narażając się komuś?
    Bad news! Nie da się tak :P Ale "klepanie po ramieniu", czyli zawyżanie ocen, też nie jest dobre. Jeśli komuś zależy na rozwoju, to jest to nawet gorsze rozwiązanie. Jeśli zaś komuś na rozwoju nie zależy, to może dalej cieszyć się swoimi "zdjęciami", ale może niekoniecznie powinien nas nimi uszczęśliwiać

Najgorsze co możemy zrobić dla naszego rozwoju, to wpaść w samozachwyt. Kilka galerii przestałam odwiedzać, ponieważ ich autorzy w moim odczuciu w niego wpadli i nijak do nich nie trafia, że komuś mogą się ich zdjęcia nie podobać. A zawziętość, z jaką bronią swoich zdjęć przypomina tę z Potopu, kiedy broniono Jasnej Góry.
    Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 8.02.14 o 13:47

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar geo
    Mieszka w
    widzę Morze
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria
    A7II słoiki
    jerzykulesza.zenfolio.com

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Alez pasjonujaca debata....

..tyle, ze gniot bedzie gniotem nawet jak sie do niego dorobi ideologie.
    Zasadniczo duzo gniotow sie pojawia w galerii...

Co to jest gniot? No ciezko to sklasyfikowac, dla mnie to "wielkie dzielo" tyle, ze ja nie widze w nim ani dziela ani wielkosci i gniot to wielkie G pokazane widzom, tyle ze autor nie zawsze moze tak uwazac

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krystyna1975 Zobacz posta
    Bad news! Nie da się tak :P Ale "klepanie po ramieniu", czyli zawyżanie ocen, też nie jest dobre. Jeśli komuś zależy na rozwoju, to jest to nawet gorsze rozwiązanie. Jeśli zaś komuś na rozwoju nie zależy, to może dalej cieszyć się swoimi "zdjęciami", ale może niekoniecznie powinien nas nimi uszczęśliwiać

Najgorsze co możemy zrobić dla naszego rozwoju, to wpaść w samozachwyt. Kilka galerii przestałam odwiedzać, ponieważ ich autorzy w moim odczuciu w niego wpadli i nijak do nich nie trafia, że komuś mogą się ich zdjęcia nie podobać. A zawziętość, z jaką bronią swoich zdjęć przypomina tę z Potopu, kiedy broniono Jasnej Góry.
    Piękna teoria a jak ona ma się do tego, że w Twojej galerii opcja oceny od jakiegoś czasu jest wyłączona Nie chcesz się już rozwijać?