Trochę z innej beczki. Jaki dopasowany pokrowiec lub kaburę polecalibyście do om-d 10/5 z obiektywem 14-42EZ?
Mam taki olkowy futerał 2częściowy cs-36 fbc - pięknie pasuje do em5 z 12-40. Szukam czegoś sensownego do kieszonkowego EZ.
Trochę z innej beczki. Jaki dopasowany pokrowiec lub kaburę polecalibyście do om-d 10/5 z obiektywem 14-42EZ?
Mam taki olkowy futerał 2częściowy cs-36 fbc - pięknie pasuje do em5 z 12-40. Szukam czegoś sensownego do kieszonkowego EZ.
Reaktywowany blog: mtwarowskifoto.blogspot.com
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Krótka uwaga - sterowanie aparatem z telefonu, to jest cudowna opcja!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Potwierdzam, działa świetnie. Ogólnie korzystanie przez wifi ze zdalnego sterowania, przesyłania zdjęć albo geotagowania jest przyjemne. Czuć, że oprogramowanie jest dopracowane, nie ma jakichś opóźnień i zwisów.
Ja chciałem dodać tylko taką informację, że podczas sterowania aparatem z telefonu zmiana ogniskowej działa również z obiektywami Panasonica z PZ, np. z Lumix G X Vario PZ 14-42.
A mi cały czas rwie połączenie, ale to wina chyba mojego telefonu....
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Testy na DxO pokazują, że mało który aparat nie kłamie w temacie czułości matrycy.