Widziałem kiedyś gościa z bordowym chyba d90. Jakie to było oblesne. A wracając do meritum, czarny em5 i srebrny em10. Taka kolejność u mnie występuje, tylko nie potrafię napisać czemu.
Widziałem kiedyś gościa z bordowym chyba d90. Jakie to było oblesne. A wracając do meritum, czarny em5 i srebrny em10. Taka kolejność u mnie występuje, tylko nie potrafię napisać czemu.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Zapominacie, że w Azji (szczególnie w Japonii) dobrze sprzedają się rzeczy, których byście do ręki nie wzięli.
E-M1, E-PL1, Panasonic 12-35, 35-100, 60mm makro, 50-200, Vightlander 25mm, Sigma 150mm makro i worek pomniejszych manuali ... i na co mi to wszystko?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To wy aż tak zapatrzeni w Olka jesteście ,że nie ogarniacie ,że Pentax ma mnóstwo wersji kolorystycznych tego samego aparatu?Teraz trochę mniej ale wcześniejsze to miały spore możliwości personalizacji wedle koloru
![]()
Żeby nie było wolę klasyczną stylistykę Olka![]()
Reaktywowany blog: mtwarowskifoto.blogspot.com
Fotografia naprawdę kolorowa
A wracając do meritum. Na srebrne body trzeba jeszcze poczekać ok 10 dni.
Jak się ma sprawa z RAWami z E-M10?
W zestawie z aparatem jest zdaje się OV3 Rozumiem że on jest tam po to aby obsługiwać pliki RAW z tej puszki. OV3 pozwoli te pliki zapisać też w formacie DNG, a potem to już LR i inne łykną takie zapisy. Tylko co tracimy "po drodze" ?
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3