Fajnie że stabilizacja jest taka dobra - wg tego artykułu.
pozdrawiam
No właśnie, mam kilka BLS-1 i to jest bardzo dobra wiadomość. Podobnie jak zdjęcia z interwałem czasowym.
Podpinam się pod pytanie, przy czym ja nie mam obaw o zajechanie mechanicznej migawki tylko o jej dźwięk - aparat z mechaniczną migawką jest za mało dyskretny w niektórych sytuacjach.
Były: Olympus E-30, ZD 14-54 II, ZD 50 2, ZD 35 3.5, ZD 9-18, E-510 (dual kit)
Są: Olympus E-Pl3, 14-42IIR, Panasonic GX7, mZD 45 1.8, mZD 12-40/2,8, Panas 20/1,7II, mZD 15/8, mZD 60/2.8.
Kupował już ktoś w tej promocji że zwracają kasę za obiektyw jeśli się kupi również jakiegoś PEN-a lub OMD ?
Bo interesuje mnie zestaw e-m10 z kitem + 45 mm lub 75 mm. Taki sobie prezent na wiosnę chcę zrobić
[=-::.. Olympus OMD E-M 10 ..::-=]
Na Fotozakupach nie ma info przy E-M10 o cash-back. Poza tym wyluzuj, jest weekend.![]()
Polecam się
Przecież w promocji biorą udział konkretnie wyszczególnione aparaty: http://partner.olympus.pl/cashback/aparaty.html
No tak ale promocja była ogłaszana przed wejściem nowości. Stąd pytania. Szczerze mówiąc też mi to przez myśl przeszło.
Polecam się
Dlatego napisałem żeby w weekend wyluzować. Jak ktoś chce kupić to co za problem zadzwonić w poniedziałek do konkretnego sklepu i spytać czy przypadkiem nie roszerzyli akcji albo ponegocjować cenę sumaryczną ?
Ostatnio edytowane przez GoBo ; 2.02.14 o 16:02
Polecam się