Ta znalazłem ale mi jej nie wyświetla, moze to problem iOS-a u Was działa?
PS: możecie polecić mi jakaś kartę SD?
Ostatnio edytowane przez motoluka ; 10.04.15 o 21:25
Spróbuj ode mnie: https://www.dropbox.com/s/9i8d7pd7um...AL_PL.pdf?dl=0
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
O teraz działa, dziękuje.
SDHC Toshiby czy lepiej jakaś SDXC Sandisc? Czy jest sens dokładać do SDXC?
Standard SDHC i SDXC to jest standard pojemności karty, to nie są karty lepszy lub gorsze tylko od 64 GB włącznie karty są w standardzie SDXC, poniżej 64 w SDHC.
OM-D
Kup sobie taką jaka ci jest potrzebna, jeżeli używasz trybu chyba 8 kl/s to kupuj szybsze. SDXC to kwestia pojemności tj. 64GB i więcej to zawsze karty sdxc. SDHC to te, których pojemność nie przekracza 32GB. Ja lubie duże karty, na wakacjach, jestem często na całodniowych wypadach - wtedy kilka szybkich 64GB ratuje dzień.
M10; nie ma wsparcia dla UHS-II, tak jak moje PM2 ma 8 kl/s - kup sobie Sandiska ExtremePro 95MB/s o pojemności jaka ci odpowiada. Aparat z taką kartą bardzo szybko opróżnia bufor przy seriach po 8 kl/s.
ALE
Jak nie używasz tego trybu 8 kl/s to spokojnie kup najtańszą markową kartę klasy C10.
Trybu 8kl/s będę używał, a co powiedzie o sandisk extreme 60mb/s mam ja w dobrej cenie do dostania zastanawiam sie czy wystarczy.