To marketing, tfu... Na alledrogo u niejednego sprzedawcy można znaleźć ten sam produkt w różnych cenach. Jeden znajdzie to co potrzebuje i kupi bez zastanowienia jak tylko cena będzie akceptowalna, kto inny porównuje i szuka najniższej. Sprzedawca u ktorego kupilem miał cenę około 34$, teraz 40$ i cały czas rabat 10%![]()
O ile sprzedawca wiarygodny, to brałbym tańszą ofertę
Całkiem sensownie wygląda ten grip.
Mógłbyś też pokazać zdjęcie od spodu całkowicie? Żeby było widać dostęp do komory baterii?
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Grip b. praktyczny ale sam aparat też dobrze w ręku leży pomimo małych rozmiarów. Miałem go okazję niedawno pomacać i robił dobre wrażenie, niestety nie był naładowany wiec nie wiem jak wygląda obsługa, menu, wizjer...
Coraz bardziej podoba mi się koncepcja małego poręcznego aparatu z 1-2 małymi stałkami na codzień i opcjonalnym gripem do podłączenia czegoś większego gdy wyrusza się w plener.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Chciałbym zakupić ten aparat (srebrne body) w formie kredytu raty 0 %. Czy oprócz Saturna/Media któryś z forumowiczów gdzieś widział taką ofertę?
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Tego modelu nie ma w Euro
Tu masz za 1% miesięcznie: http://proclub.pl/pl/olympus_om_d_e_...y_srebrny.html
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Koszt rat masz i tak wliczony w cenę towaru, która w takim Media Markcie pewnie jest nieco wyższa, niż w innych sklepach. Sprawdź, czy nie lepiej wziąć raty z oprocentowaniem, ale na niższą kwotę.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb