A tak się zapytam posiadaczy srebrnego wariantu: Wam też tak pięknie obłazi farba po krawędziach? Dbam o niego jak nie wiem, trzymam w miękkim pokrowcu, ale najwyraźniej to nie wystarcza...
U mnie nie widać śladów obłażenia farby a również mam srebrną wersję. Jedyne co to od statywu na dole wytarło się kształt kółka zaczepu...używałem może z 3x statywu
Z wad, które irytowały ale przeszły- lewo kółko ustawień oraz środkowe przez jakiś czas trzeszczały/dziwnie ocierały podczas kręcenia. Na szczęście chyba się wyrobiły bo obecnie chodzą płynnie.
Ten mój egzemplarz to w ogóle jakiś trefny jest - farba obłazi, obiektyw niesprawny, jakiś pypeć w wizjerze siedzi... Jak się tego nabiera, to trzeba będzie do wujka Olka odesłać. Ale na samą myśl o rozstaniu mam dreszcze...
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pozdrawiam, Tomasz
http://www.tomaszworek.com/
Uuu...
To u mnie nie ma(na szczęście) nawet zaczątków takiego stanu.