Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Ja mam z demobilu po dawnym hobby ojca Taira 300, Jupitera 135 i Heliosa 55. Na moje amatorskie potrzeby starczają z naddatkiem. Dzisiaj cena takich obiektywów jest na tyle niska, że można zaryzykować kupno na allegro każdego z nich.
Swoją drogą fajnie, że dzięki bezlusterkowcom przywraca się takim obiektywom życie.
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
Prośba o pomoc z WiFi w aparacie. Po ustawieniu rodzaju połączenia [Private] na ekranie nie pojawia mi się ikonka WiFi. Czy coś jeszcze powinienem ustawić?
Ja włączyłam opcje 1 czyli ustawienia poł. wi-fi...pojawił mi się kod do zeskanowania- zrobiłam to i teraz już śmiga... Przypuszczam że jak raz połączysz jakieś urządzenie to żeby zrobić to ponownie trzeba zresetować ustawienia wi-fi
Widzieliśmy się na warsztatach z Marcinem???
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
U mnie nic takiego się nie pojawia. Czy ktoś z forumowiczów miał podobny problem?
To zresetuj ustawienia wi-fi.
menu ustawień -> ustawienia wi-fi -> resetuj ustawienia wi-fi
potem
menu ustawień -> ustawienia wi-fi -> ustawienia poł. wi-fi
powinno zadziałać
próbowałem już. niestety nie pomaga
Włączając aparat - w prawym górnym rogu masz ikonę wi-fi kliknij i włączreszta będzie intuicyjna
![]()
Nie chce być nie miły ale czytałaś co napisałem w pierwszym poście? Właśnie o to chodzi, że nie mam tej ikonki![]()
to nie pomogę... Ja w takich sytuacjach resetuje sprzęt do ustawień firmowych... zawsze jak coś pomieszam w ustawieniach to wiem że po takim resecie wszystko wróci do normy
---------- Post dodany o 18:05 ---------- Poprzedni post był o 18:01 ----------
Ps. dodam tylko że u mnie ikona jest widoczna na ekranie tylko przez chwilę po włączeniu aparatu - a przynajmniej do pierwszego pstryka