dobreZamieszczone przez suchar
![]()
dobreZamieszczone przez suchar
![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Dawajcie więcej o tym 7D bo przestaliście pisać o aparacie a jątrzycie o jakiś pierdołach jak stare baby.
Człowiek chce poczytać poznać opinie i kurka blaszka nie może![]()
Jeśli twoje zdjęcia są kiepskie to znaczy że nie byłeś dostatecznie blisko.
E500 + ED14-42 + ED40-150 + CFII1GB+CFIII8GB+Hama polaryzacja kołowa
A poza tym to zielony w fotografii.
Sucharku kochany, jak kto nie wie co pisze to po co pisze? Po to by zmylic jeszcze mniej trybiacych? By natluc postow? By wyjsc po otwarciu kazdej szuflady i szafy?Zamieszczone przez suchar
Nie jestem opryskliwy i agresywny! Po prostu nie lubie bezmyslnej paplaniny!
Kazdy srednio zdolny szympans po 5 minutach zorientuje sie, ze 7D to jednocyfrowy, pelnoklatkowy, przedstawiciel z gatunku Canona. A 40D to dwucyfrowy, cropowy, przedstawiciel gatunku Canona. Wiec jaki sens ma pisanie, ze "wrzuca to co do 40D" no moze "dodadza wiekszy wizjer i uszczelnienia".
Ktos sobie zarejestrowal nazwe nowego aparatu! Dopiero nazwe! A tu madrala juz bach! Wali pelna specyfikacje i to z pamieci, bez sciagi. Jaki sens ma taka pisanina drogi Sucharku? Czemu ma sluzyc i komu? Pomijam ewidentne bledy w rozumowaniu i wrozeniu z fusow.
Znowu poprawni politycznie jekna z oburzenia. Jekna rozpaczliwie, bo nie zniosa odrobiny rozsadku. A znosza miesiacami paplanine bez slowa krytyki.
I bez obrazy, nie o to mi chodzi by kogos obrazac tylko by zwrocic uwage na nonsensy.
czesc.Ch.
ciągnąc dalej tą myśl - kamuń będzie musiał ostrożniej dozować tandetę, bo konkurencja zagęszcza ruchy...
Canon nadal jako jedyny będzie miał puszkę z FF w segmencie semi-pro. I chyba sporo czasu upłynie nim to się zmieni. Ciekawe czy po prezentacji D300 magia FF nadal będzie skuteczna.Zamieszczone przez KaarooL
Wybacz, ale pozostane przy swoim. Nie chodzi tu o zadna poprawnosc polityczna, tylko o to, by sie milo rozmawialo. Naprawde mozna komus powiedziec, ze pisze glupoty w delikatniejszy sposob. Pewnie i tak niczego nie zmienie, wiec bede sie staral to olewac, choc wkurzac pewnie mnie nie przestanie. Nie chce tu wszczynac zadnej wojny, bo opowiadam sie za mila atmosfera na forum, bez klotni i pyskowek, wyrazam tylko moje zdenerwowanie. Z mojej strony EOT, bo zaraz wiekszosc postow w watku bedzie nie na temat.Zamieszczone przez chomsky
Pozdrawiam
Ja bym właśnie prosił byś niejako zobojętniałZamieszczone przez suchar
Nie ukrywam, że chomskiego ol... więc sam rozumiesz. Nie czuję już potrzeby prowadzenia dysput z flustratami, którym w życiu się nie układa
Zobaczysz, że będzie Ci suchar łatwiej. Pozdrawiam
Niech bedzie frustrat, zgadzam sie. Tylko cala zabawa z rzekomym 7D to szwindelek ( wyjasnione zostalo na CB), a Ty juz walnales jego specyfikacje i oceniles mozliwosci. Znakomicie jak na nie- frustrata.![]()
Czesc.Ch.
p.s. slowotok jest uleczalny!
chomski dla mnie następca 5D może się nazywać i E-3. To forum to 80% spekulacji i bzdur, które piszą wszyscy wliczając w to modówZamieszczone przez chomsky
Takie prawo.
Mogę sobie dywagować nad ewentualną specyfikacją następcy 5D i żaden flustrat radzący sobie w życiu inaczej tego nie zmieni. Twój problem polega chyba na tym, że brakuje Ci w życiu troszeczkę radości. Wchodzisz na forum i oczekujesz, że wszyscy niczym chomski będą na nim siedzieć ze spiętymi pośladkami.
Tak się zastanawiam... czy jeśli wreszcie będzie Cię stać na takiego E-510 to zmienisz troszeczkę nastawienie do świataJa wiem, że to musi dołować, gdy ktoś narzeka na takiego E-510 czy też 50-200, gdy jest to Twoim marzeniem, ale może warto zamiast wyładowywać swoje flustracje zrobić coś ze swoim życiem
Bierz się za siebie bo robota czeka Cię trudna...
Pozdrawiam
haloooooo haloooooo ja się pytam o co chodzi ?chomski dla mnie następca 5D może się nazywać i E-3. To forum to 80% spekulacji i bzdur, które piszą wszyscy wliczając w to modówTakie prawo.
było sobie życie