Aparcik towarzyszy mi czesto i pozwala rejestrowac spokojna wedrowke dnia Na szlaku Krowiarki-Markowe Szczawiny z zalem obserwuje jak woda znika w Mokrym Stawku.....by dostrzec mulaste dno. 1.Kiedys to byla woda 2.Wysoki poziom powoli staje sie wspomnieniem
Klimat sie zmienia,ze braklo wody....?
Smutny widok
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
W zimie jest weselej...bialo.
Będzie cdn ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Zamieszczone przez Bodzip Będzie cdn ? Muusi!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6| wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL
Zamieszczone przez kon Klimat sie zmienia,ze braklo wody....? To nie zmiana klimatu, już wcześniej też wysychał. Końcem lata, jesienią opadów było niewiele i zasilanie się skończyło, teraz mało śniegu więc trochę potrwa napełnianie. Pozdrawiam
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM
Zamieszczone przez Bodzip Będzie cdn ? Z wedrowek na pewno a na podniesienie lustra wody w stawie czekamy na aure. Zamieszczone przez Muminek To nie zmiana klimatu, już wcześniej też wysychał. Końcem lata, jesienią opadów było niewiele i zasilanie się skończyło, teraz mało śniegu więc trochę potrwa napełnianie. Pozdrawiam Stawek do Markowych znam dbd. ale pierwszy raz dostrzeglem brak wody. Dla mnie to bylo dziwne uczucie.
Tym razem z poranka. W mysl powiedzenia-"Kto wczesnie wstaje....."
Zamieszczone przez kon Tym razem z poranka. W mysl powiedzenia-"Kto wczesnie wstaje....." Daj nr 4 do DITL-a
Zasady na forum