Faktycznie tak mała GO daje praktycznie zerowe możliwości (wg mnie). Fajnie czasem poeksperymentować, też lubię się pobawić takimi rzeczami, tyle.
Faktycznie tak mała GO daje praktycznie zerowe możliwości (wg mnie). Fajnie czasem poeksperymentować, też lubię się pobawić takimi rzeczami, tyle.
mente et malleo
A co byś powiedział na patent z dowolną GO?Zamieszczone przez suchar
rozwiązanie programowe. Zapodał go tu kiedyś Zbymaage.
Nie mam na razie czasu na testy, ale to czeka w swojej kolejce![]()
Pewnie napiszecie, że zwykły "cyk", ale naprawdę dla mnie urok polskiej wsi i jakoś mi się podoba
12.
Faktycznie taki trochę zwykły "cyk". Chyba mogłeś nieco połazić dookoła i może coś ciekawszego by wyszło.
Pozdrawiam
mente et malleo
W plenerze trzeba troszkę pochodzić i robić próby. To nie reporterka, śpieszyć się nie musisz. Można popatrzyć przez wizjer, spokojnie ocenić, czy kadr będzie dobry. Można próbować różne ustawienia ekspozycji. Krowy nie odfruną. Trening czyni mistrza. Głowa do góry. Nie przejmuj się licznikiem klapnięć. Rób więcej ujęć, aby było można wybrać te najlepsze. Jak nabędziesz doświadczenia, będziesz robił mniej, ale więcej dobrych fotek.
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Dzięki Cadman. Przyznaję, faktycznie gdzieś w podświadomości (a możę i świadomości) liczę klapnięcia![]()
cadman
Bardzo dobra porada.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Pierwszy portret, który mam odwagę wstawić do OlympusClub'u
13.
Coś go nie maZamieszczone przez paszczol
![]()
nie jest źle, ale to drzewo psuje odbiór
tak to trochę wygląda jakby miało się na modelkę przewrócić