325 fajny klimat i fajne słoneczko
325 fajny klimat i fajne słoneczko
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
O wow - chwilkę tam nie byłem, jak masz zdjęcia to liczę, że będą przedmiotem kolejnej wrzuty. Frasobliwy to jedno, widok jaki tam się rozciąga to drugie... Udało Ci się pogadać z miejscowymi? Co do Zalipia - wstyd przyznać, byłem tam ze dwa razy, z fot jestem średnio zadowolony, ciągle fotograficznie muszę odkryć to miejsce. Może jakiś reportaż z pracy malarek uda się kiedyś zrobić.
Tak sobie myślę, że fajnie by było kiedyś się spotkać, pogadać, pofotografować, np. w jakiejś fajnej miejscówce na Ponidziu, które bardzo lubię...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zalipiańska chatka świetna.
I tu mam jednak pytanie do obeznanych z tematem. Przeczytałem w sieci, że cała ta "magia" Zalipia to właśnie ta chatka i praktycznie nic więcej. Jak jest w rzeczywistości?
Jesienne impresje mnie nie przekonują, dużo bardziej podoba mi się wcześniejszy secik![]()