Mi również się podoba.
A w przeciwieństwie do Grizza centralny kadr w tym wypadku mi nie przeszkadza.
Mi również się podoba.
A w przeciwieństwie do Grizza centralny kadr w tym wypadku mi nie przeszkadza.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Dziękuję bardzo za odwiedziny i komentarze.
Odnośnie centralnego kadru, szczerze mówiąc zbyt wiele czasu na kadrowanie nie miałem, a zależało mi na uchwyceniu oddechu pana z łopatą. Musiał więc zostać "trafiony" pomiędzy dwoma obłokami pary.
Fajne to ostatnie, nie mam uwag co do kadru, fajna ramka, no i przede wszystkim "dymy".
Co do dwóch wcześniejszych - zgadzam się z przedmówczyniami - portret ładny ale ciut za bardzo highW pejzażu faktycznie trochę te liście za bardzo dominują ale rozumiem zamysł.
No i fajnie, że słońca trochę wpuszczasz na forum![]()
Ostatnie kapitalne. IMHO robotnicy wylaniajacy sie z dymu rownowaza kadr. Swiatlo i naturalna ramka wypelniaja obraz.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
O portrecie i plenerku powiedziano wszystko i przyłączam się do tego. Ostatnie świetne i ładnie to oddałeś.
pozdrawiam Wiejo
Krajobraz przemysłowy ladne swiatlo...podoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuję serdecznie za odwiedziny i opinie.
Cieszę się, że zdjęcie jest pozytywnie odbierane. Znaczy to, że w jakimś stopniu, udało mi się być w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu. Do tego ze sprawnym aparatem.
Niestety nie udało mi się to w przypadku "krajobrazu z liśćmi" (275). Choć chyba była taka szansa. Musiałbym jednak uwolnić aparat z torby, kilkadziesiąt sekund wcześniej niż to uczyniłem. Miałbym wtedy w kadrze sarnę, przeskakującą jednym susem nad oświetloną drogą. Proszę mi wierzyć, wyglądało to znacznie ciekawiej niż sama droga i liście
Pozdrawiam
Witam
Taka jedna górska propozycja.
277.
Pozdrawiam
Bardzo przyjemny obrazek. Minimalnie scięłabym dół. Ale to tylko moje wrażenie.
Serdecznie pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Calkiem fajny widok, ale mam takie samo wrazenie jak Wamilia...troche mniej u dolu byloby lepiej.
Pozdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic