15 najlepsiejsza - ładnie wyszło, można by nieco po zmniejszeniu tylko wyostrzyć.
Bardzo przyjemne kadry. Za Mysikrólicą - najlepsza 15.
Kadry bardzo staranne. Przyjemna kolorystyka, fajne motywy. Bardzo miłe dla oczu. Twoje wahanie co do zamieszczenie zdjęć zupełnie niepotrzebne. Wykazałeś się zarówno w krajobrazie jak i elementach architektury, sportu czy reporterki... Bardzo podoba mi się w tych fotach dbałość o kompozycję...
Witam
Raz jeszcze dziękuję za dobre słowo i zainteresowanie.
Co do kadrowania to w dużej mierze korzystam z dobrodziejstwa dużej matrycy. Rzadko pozostawiam pierwotny kadr, choć zdarzają się takie przypadki.
Tym razem coś z okolic "makro". Niestety niezbyt dobrze wychodzi mi kontrola głębi ostrości. W kompakcie temat był w zasadzie pomijalny, a teraz jednak trzeba zwracać na to uwagę. Zapewne nic w tym względzie nie zastąpi doświadczenia.
16. Róża, temat wałkowany wielokrotnie, a mimo to trudno mi się powstrzymać od zrobienia zdjęcia jakich tysiące.
17.
18.
19.
20.
21.
Pozdrawiam
wybacz ale juz mnie gonia sprzed kompa i z zacną Teściową musze jechać do miasta ale bardzo podobają mi sie zdjecia 2, 4, 7, 8, 10, 17, 18. Pozdrawiam.
Nie ma co wybaczać. Dzięki za opinię.
Pozdrawiam
Przyjemne te oszronione liście.
Liście są naprawdę świetne.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Tak, oszronione liście miłe dla oka, najbardziej "elegancko" 17 -stka
z różą dobrze kombinujesz, nie jest źle.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Witam
Nie będę kłamał i od razu się przyznam, że bardzo miło czyta się powyższe komentarze. Każde udane zdjęcie po prostu cieszy. Dzięki za odwiedziny. Moja zasługa to tylko naciśnięcie spustu migawki. O kompozycje zadbała matka natura. Chyba tylko raz odsunąłem jakiś "niefotogeniczny" liść na bok, poza tym bez ingerencji w środowisko naturalne.
Pozdrawiam