Już widzę te kokosy zarabiane na potencjalnie zwycięskich zdjęciach...
Już widzę te kokosy zarabiane na potencjalnie zwycięskich zdjęciach...
Nie masz racji. Gdybyś Burmistrzem, byłbyś dla Rady niegospodarnym, gdybyś nie próbował wydrzeć materiału za darmochę. A nuż trafisz na zdolnego synka w ktorejś szkole, któremu tato zakupił włośnie jakie 60D i obiektyw i ma on smykałkę do fotografii i ma okazję zaistnieć?
To pzzed wojną Burmistrzowie mieli swoich kontraktowych fotografów, dziś trwa nieustające poszukiwanie jelenia...
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.01.14 o 12:57
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Eee ja tam tak mocnych słów nie używam
trzymam się zasady: chcesz mieć? Znajdź->zapłać->miej
Nie przeczę, że wszelkiej maści "konkursy foto" to super reklama.... ale: masz->publikujesz->płać przecież stać Cię nie?
No skoro jesteś Organizator i Sponsor to ciągnij marketing.
Podły jestem?![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja też raczej ich nie widzę, a zapis musi byś żeby choc właśnie opublikowac zwycięskie zdjęcia. U nas raczej się patrzy, żeby za darmo mieć, więc potencjalny "kupiec" zdjęć szuka w necie by mieć za friko, albo za grosze na sztokach.
---------- Post dodany o 12:00 ---------- Poprzedni post był o 11:57 ----------
A ja tak. Lubię nazywać rzeczy po imieniu. Czasem nawet po imieniu i nazwiskuOrganizatorzy cwaniaczą w regulaminach próbując w ten sposób pozyskać zdjęcia i to może wkurzać, ale w realu tak źle nie wygląda z uwagi na powyższe co napisałam.
Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 18.01.14 o 13:03
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
The question is, who cares?