Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: Niezniszczalna Warka

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Moj Boze! Nad czym Wy dyskutujecie?
    No co, no. Bierzemy przykład z rządzących.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Moj Boze! Nad czym Wy dyskutujecie? No naprawde nie chce byc zlosliwy ale to obraza zdrowego rozsadku.
    Koszmar! Tadeuszu czy dosc bystry (?) facet, musi od czasu do czasu raczyc grono takimi gniotami? Jakby mial 5 lat. I te nadete teksty! Jakich slow uzywasz jak wchodzisc do Luwru?
    Skoro wypompowujesz sie na kapslach i kieliszeczkach na kafelkach ( nie wiem ktory koszmar gorszy).
    Tylko bez obrazy! Kocham Was jak braci! Tak tylko staram sie zachowac resztki rozsadku i szacunku dla wlasnej inteligencji.
    Pamietacie cytat z Mario Puzo ( Ojciec Chrzesny I )?- " nie obrazaj mojej inteligencji".
    Czesc.Ch.
    Panie Chomsky,

jakzez zle z Pana inteligencja, skoro nie zauwazasz Pan, na ile edukacyjna moze byc fotka zle wykonana. Do tego wszystkiego, autor sam naprowadza mlodych, niedoswiadczonych fotografow na bledy, ktorych nalezy unikac. Przeciez te slowa nie kieruje do ludzi, ktorzy zjedli zeby na fotografii. Dziwi mnie, ze nikt tych intencji nie zauwaza.
    Drazni Pana kulturalny jezyk? Na pewno latwiej walnac z grubej rury, poniewaz latwiej dotrze sie do mas. Moze sie wystrasza, moze uznaja moja wyzszosc?
    Plytkie te wywody. Bez braku zlosliwosci? Bez odrobiny, jezeli zlosliwosc jest wrodzona cecha charakteru, wtedy staje sie ona normalka w kazdej sytuacji.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Chomski,
    Dziekuję za komentarz.
    Moj Boze! Nad czym Wy dyskutujecie? No naprawde nie chce byc zlosliwy ale to obraza zdrowego rozsadku.
    Koszmar! Tadeuszu czy dosc bystry (?) facet, musi od czasu do czasu raczyc grono takimi gniotami? Jakby mial 5 lat. I te nadete teksty! Jakich slow uzywasz jak wchodzisc do Luwru?
    Skoro wypompowujesz sie na kapslach i kieliszeczkach na kafelkach ( nie wiem ktory koszmar gorszy).
    Tylko bez obrazy! Kocham Was jak braci! Tak tylko staram sie zachowac resztki rozsadku i szacunku dla wlasnej inteligencji.
    Pamietacie cytat z Mario Puzo ( Ojciec Chrzesny I )?- " nie obrazaj mojej inteligencji".
    Nareszcie odezwał się jeden forumowicz, którego zdrowy rozsądek został obrażony dyskusją nad zdjęciem mało udanym oraz przez moje nadęte teksty.
    I niech będzie. No, takie podejście do życia tez mozna mieć.
    Swoja drogą, to zauważam, ze bardzo duzy odsetek ludzi w naszym kraju tylko wtedy zabiera głos w dyskusji, gdy widzi, ze może być ostro na nie, może sie przeciwstawić, może wykrzyczeć swój sprzeciw, może podnieść swoje nie do rangi racji stanu niemalże i na koniec zademonstrować swoją obrazę.
    Chomski, jestem spokojny. Dobrze, ze zabrałeś głos.

Excel,

Dziękuję za rzeczowość i pragmatyzm.

Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar gary
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    weszlem w watek i od razu widze ze fajny kapsel, nie rozumie o co wam chodzi..

| OlyJedi
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez gary

WSZEDLEM
    , kolego, WSZEDLEM. Obys zawsze w ten sposob wchodzil w watki i bedzie ok.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Gary,
    Nie rozumiesz, o co mi chodzi, czy nie rozumiesz pozostałych dyskutantów?
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar gary
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    excel, a rozumie to jest poprawnie napisane?
    ..................
    cytatu z "Ojca chrzestnego" ponownie nie przytaczam....
    ech rece opadaja

Tadeusz, wg mnie szczerze Twoje lekcje sa praktycznie nic nie warte. To jak nauka jazdy samochodem przez prezentowanie przejazdu na zaciagnietym recznym ze slowami "tak nie nalezy robic"
    Pozdrawiam

| OlyJedi
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez gary
    excel, a rozumie to jest dobrze napisne?
    ..................
    cytatu z "Ojca chrzestnego" ponownie nie przytaczam....
    A widzisz, uszlo mojej uwadze. Nastepnym razem bede bardziej uwazny.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Gary,
    Myślę, ze albo powinines pisać poprawnie, albo zaznaczać na początku, ze preferujesz żartobliwą ortografię i lubisz slang nastolatków. Sądzę, ze excel jest przywiązany do reguł ortografii, bo tak go nauczono w szkole.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar gary
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Tadeuszu, nie preferuje "zartobliwej ortografii", ale ten wątek naładowany jest tak wyszukanymi zwrotami opisującymi bardzo słabe "zdjęcie", że chciałem coś zaakcentować.