Koledzy plotkarze napiszą jaki jest wybór szkieł do Fuji i dlaczego tak drogo ?!
Koledzy plotkarze napiszą jaki jest wybór szkieł do Fuji i dlaczego tak drogo ?!
Czy drogo czy tanio to raczej kwestia indywidualna. W systemie Fuji są szkła stosunkowo tanie i drogie - przynajmniej z mojego punktu widzenia![]()
Specyfikacja fajna ale i tak na 100% pozostanę przy nielubianym przez niektórych X-E1![]()
tu masz pełną listę
http://www.optyczne.pl/index.html?pr...zukaj=Wyszukaj
a ceny do sprawdzenia w sieci, i chyba nie jest drożej niż w m4/3
) Nie ma wejścia na mechaniczny wężyk, czyli odpadną już te wszystkie soft przyciski. Hehehe, będzie wersja T2 za moment i sprzedaż znowu się nakręci. Trochę tak jak rx100 bez stopki na lampę.
To ma być uszczelniony korpus. Nie może być gwintu, bo by woda leciała do środka przez spust migawki![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Do X-E1 i tak wiekszośc dokupywała taki wkręcany guziczek. Mi z tym guziczkiem lepiej pasowało. Może wysłuchali opini uzytkowników i zmienili.
Wracajac do przecieków na temat wyglądu. Dla mnie przy nim taki X-E1 czy OM-D to francja-elegancja.
Ostatnio edytowane przez Jd ; 21.01.14 o 09:38
Szkoda tylko, że dalej trzeba odkręcać płytkę statywową do wymiany baterii.
Reszta wygląda obiecująco.
Byc moze nie trzeba bedzie jak sie podlaczy dodatkowy grip - wyglada na to, ze takowy jest planowany i to z kontrolkami sadzac po stykach na spodzie.
Pozdrowienia
Sylwek
the convert