Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 84

Wątek: Oceny w galerii - kolejne podejście

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar szafir51
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    224
    Moja galeria

Odp: Oceny w galerii - kolejne podejście

ja tam w galerii kilka razy dostałem małe lanie pod zdjęciem w galerii i... jestem bardzo wdzięczny za każdą krytyczną opinię wychodzącą poza zwyczajowe "do ****". Dzięki nim wiem, co zrobiłem nie tak i na co zwracać uwagę. Może w przyszłości uda mi się nie powielać błędów. A na oceny pozytywne mniej zwracam uwagę.
    Do swojego wątku zdjęcia wrzucałem, ale jakoś chętnych do komentowania za bardzo nie było

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Odp: Oceny w galerii - kolejne podejście

Cytat Zamieszczone przez Krystyna1975 Zobacz posta
    Jeśli o mnie chodzi to możesz sobie stawiać pod moimi zdjęciami 0 i 1 bez uzasadnienia, tylko wiedz, że dla mnie taka ocena nie ma żadnego znaczenia. Traktuję ją jako odreagowanie frustrata. Jeśli ci to nie przeszkadza to ok.
    Skoro taka ocena nie ma dla ciebie zadnego znaczenia, to nie rozumiem, skad to pieniactwo i krzyki. Poza tym, dlaczego zakladasz, ze znaczenie mojej oceny twojego zdjecia ma jakiekowliek znaczenie dla mnie...?

Cytat Zamieszczone przez szafir51 Zobacz posta
    ja tam w galerii kilka razy dostałem małe lanie pod zdjęciem w galerii i... jestem bardzo wdzięczny za każdą krytyczną opinię wychodzącą poza zwyczajowe "do ****". Dzięki nim wiem, co zrobiłem nie tak i na co zwracać uwagę. Może w przyszłości uda mi się nie powielać błędów. A na oceny pozytywne mniej zwracam uwagę.
    Do swojego wątku zdjęcia wrzucałem, ale jakoś chętnych do komentowania za bardzo nie było
    Jesli pokazujesz dobre zdjecia, bo wiesz co zrobiles dobrze, to po co pokazujesz slabe zdjecia wiedzac, ze nie ma w nich nic dobrego?
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

diabolique
    Gość

Odp: Cudze dzieło w kadrze

Jeśli o mnie chodzi to możesz sobie stawiać pod moimi zdjęciami 0 i 1 bez uzasadnienia, tylko wiedz, że dla mnie taka ocena nie ma żadnego znaczenia. Traktuję ją jako odreagowanie frustrata. Jeśli ci to nie przeszkadza to ok.
    Nie cytujesz wypowiedzi, więc nie jestem pewien czy odpisujesz mnie czy k@czemu
    Jeśli do mnie, to nie mam pojęcia czemu uważasz mnie za frustrata, tym bardziej cokolwiek odreagowującego. Nie wiem kim jesteś Krystyno by tak bezzasadnie mnie oczerniać. Nie pamiętam czy postawiłem ci kiedykolwiek taką ocenę. Nie przypominam sobie, by ktokolwiek komu postawiłem niską ocenę oskarżył mnie o odreagowywanie frustracji.

No proszę, nawet samo mówienie o zerach i jedynkach wywołuje dziwne reakcje forumowiczów. Postuluję niniejszym by skalę ocen w galerii zmniejszyć do dwóch (4 i 5).
    Tyle w temacie, więcej się nie wypowiadam, bo reakcje są alergiczne. Sfrustrowałem się, idę odreagować w galerii.

Krystyna1975
    Gość

No to po co oceniasz zdjęcia, skoro nieważne dla ciebie jest jak twoje oceny odbierają inni? Nudzi ci się? Nie masz co robić?

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

No to po co oceniasz zdjęcia, skoro nieważne dla ciebie jest jak twoje oceny odbierają inni? Nudzi ci się? Nie masz co robić?
    A dlaczego pies lize sie po swoich klejnotach?
    Po raz kolejny powtarzam - zdecyduj sie - albo ma znaczenie jak i dlaczego oceniam, albo nie ma.
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Krystyna1975
    Gość

Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    Nie cytujesz wypowiedzi, więc nie jestem pewien czy odpisujesz mnie czy k@czemu
    Chodziło o k@czego. Ale nie tylko on stawia 0 i 1 bez uzasadnienia. Nie jest jedyny w tym procederze.

---------- Post dodany o 20:22 ---------- Poprzedni post był o 20:21 ----------

Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    A dlaczego pies lize sie po swoich klejnotach?
    Dzięki za odpowiedź, już wiem dlaczego.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Postuluję niniejszym by skalę ocen w galerii zmniejszyć do dwóch (4 i 5).
    Wtedy dopiero się zacznie: "Kim jesteś, że stawiasz mi 4", "Patrzę na twoje PF i nie widzę nic, co uzasadniałoby postawienie mi 4", "Moderatorów proszę o przyjrzenie się odwetowym ocenom" itp.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

No proszę, nawet samo mówienie o zerach i jedynkach wywołuje dziwne reakcje forumowiczów. Postuluję niniejszym by skalę ocen w galerii zmniejszyć do dwóch (4 i 5).
    ROTFL
    The question is, who cares?

Mieszka w
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Dzięki za odpowiedź, już wiem dlaczego.
    Nie sądzę.

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Wtedy dopiero się zacznie: "Kim jesteś, że stawiasz mi 4", "Patrzę na twoje PF i nie widzę nic, co uzasadniałoby postawienie mi 4", "Moderatorów proszę o przyjrzenie się odwetowym ocenom" itp.
    Dobre

diabolique
    Gość

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Na szczęście mnie to nie dotyczy Stawiam wyłącznie piąteczki i raz w miesiącu zero