No tak, ale jak już się pojawią komentarze to chyba trochę za późno na kasowanie, bo wtedy znajdzie się ktoś, kto Ci powie, że kasując zdjęcie nie szanujesz jego wysiłku włożonego w skomentowanie![]()
No tak, ale jak już się pojawią komentarze to chyba trochę za późno na kasowanie, bo wtedy znajdzie się ktoś, kto Ci powie, że kasując zdjęcie nie szanujesz jego wysiłku włożonego w skomentowanie![]()
Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 12.01.14 o 18:05
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No ma. Ja to już doszłam do tego etapu, że jak nie ma sprzyjających warunków na stworzenie satysfakcjonującego kadru, to nawet aparatu z torby nie wyciągam. Oszczędzam migawkę robiąc coraz mniej zdjęć. Od dwóch m-cy żadnego nie zrobiłam(produktowe na aukcje na Allegro się nie liczą :P ).
Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 12.01.14 o 18:12
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja też. Nie w zeszłym tygodniu, ale zdarzyło mi się dwa razy, że piękna ważka mi odleciała, bo za późno aparat z torby wyjęłam. Nie chciała wredota poczekać - teraz już zawsze wyjmuję aparat jak tylko wchodzę do lasu. Cóż, szczęście sprzyja... przygotowanym. Teraz jednak jest taki czas, że ważek nie ma, a architektury nie mam czym fotografować - czekam na opłacony 9-18. Trochę wróciłam do fotografii produktowej, ale nie na tyle, by coś się dało pokazać![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ale ja nie dlatego robię mało zdjęć, że oszczędzam migawkę, tylko ponieważ nie ma pogody na zdjęcia, ani odpowiedniego obiektywu (architektura) nie robię praktycznie zdjęć. Oszczędzanie jest skutkiem, nie przyczynąJa sobie też współczuję, że marne światło ostatnio.
Pomorze Środkowe :P