http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
E tam złośliwiec. Miałem dać 1. Ale stwierdziłem, że dodam +1 za to, że autorowi się chciało i za odwagę, że wrzucił do galerii.
T.
---------- Post dodany o 12:11 ---------- Poprzedni post był o 12:07 ----------
Albo przechodzący policjanci na patrolu + mural powyższy
Osobiście nawet byłbym skłonny posiedzieć parę godzin żeby trafić taki kadr :P
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Przeprosiłem ciebie ponieważ posłużyłem się zdjęciem które wykonałeś, co do ocen jest to pytanie otwarte nie skierowane bezpośrednio do Ciebie. Jest to doskonały przykład oceniania na forum. Zdjęcie które jest poprawnie, wykonane przez uczestnika ze stażem na forum, który się udziela, jest oceniane mało obiektywnie i wdł ocen ociera się o perfekcje.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
i dochodzimy do sedna, Yamade kojarzę powinienem za zdjęcie dać ocenę "dobrą" czyli 3 ale po grzyba mam psuć statystykę, wiesz jakiego moralniaka miałem jak pod zdjęciami nynego dałem 4 (i to z bonusem) , tylko nyny zdaje sobie sprawę że w światku przyrodniczym zdjęcia są ok ale nad warsztatem trzeba pracować.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl