Bardzo dobre wejscie, gratuluje.
pozdro
Bardzo dobre wejscie, gratuluje.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Świetny początek, ja takie ptaki widuję tylko na niebie albo w zoo.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
elegancko jak na pierwsze wyjscie na ptaszory. pozdr.bede zagladał![]()
Dziękuje za wszystkie uwagi (łącznie te z literówkami będę uważał). Zamieszczam jeszcze 2 zdjęcia które zostały zrobione w naprawdę trudnych warunkach. Nie są to zdjęcia na konkurs ale jako dokumentacyjne spełniają swoją rolę. (ISO 2000, 1/4-1/6s). Zdaję sobie sprawę że z takim czasem to można robić krzesła ale jak się przypilnuje ptaszora jak nadsłuchuje to coś wyjdzie
![]()
OM-D E-M1 ZD12-50, ZD60, MZ 300 f4, MC14, Samyang 7,5, FL50 i drobiazgi
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wstawiaj pomniejszone zdjęcia. Przy tak małym rozmiarze pliku w stosunku do rozdzielczości straszna masakra wychodzi jak ogląda się w powiększeniu.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Nie zgadzam się. Są duże i tak trzymać.
Niestety, Andrzej56 ostatnie dwa dał bez exif'a.
Andrzeju... pierwszy dałeś za mały, za to z exif'em. Połącz te dwie rzeczy w jedno a będzie czym oczy cieszyć. Zmniejszaj tylko ich wielkość, tak by nie były cięższe niż 1MB. Nie zmieniaj ich rozdzielczości.
Kto by chciał takie fajne ptaszyska przez dziurkę od klucza oglądać?
Ostatnio edytowane przez jck ; 12.01.14 o 23:16
A klikałeś w ogóle w te zdjęcia, przecież tam są exify. Jaki masz monitor ze oglądasz te prawie 4000 pikseli szerokości? Ja widzę straszną pikselozę przy tej wielkości pliku (szczególnie ostatnie zdjęcie).
---------- Post dodany o 22:21 ---------- Poprzedni post był o 22:17 ----------
przy pierwszym faktycznie nie ma Exifa.
Piękny gatunek na początek i kadr ciekawy. Z kolejnych zdjęć jastrząb bardzo ładnie zapozował, szkoda tylko tej ostrości.
Polecam numerować zdjęcia.
Pozdrawiam