Witam Myślę że nikomu nie będzie przeszkadzał ten topic i każdy z was uzupełni go zdjęciami samolotów i śmigłowców w muzeach i na pomnikach z informacją gdzie zostało zrobione. Muzeum Wojska Polskiego Warszawa Noc muzeów 2008r.
Ostatnio edytowane przez jackowlew ; 11.01.14 o 21:20
Jacek www.jackowlew.pl
Zamieszczone przez jackowlew Witam Myślę że nikomu nie będzie przeszkadzał ten topic i każdy z was uzupełni go zdjęciami samolotów i śmigłowców w muzeach i na pomnikach z informacją gdzie zostało zrobione. Bardzo podoba mi się ten pomysł. Chętnie będę wrzucał tutaj swoje zdjęcia.
Moje wątki : Ciekawe muzea / Militaria wszelakie / Maszyny, mechanizmy, urządzenia etc. / Fontanny, pomniki, obeliski itp. / Modele, makiety, dioramy...
Zamieszczone przez Operator Chętnie będę wrzucał tutaj swoje zdjęcia. Czekam z niecierpliwością. Zdjęcia TS-11 ISKRA przy liceum lotniczym ul.Gładka Warszawa
Dobry pomysł! Co do pierwszej wrzutki: to Mi-8 latało mi latami nad głową Ostatnia fotka z pierwszej - miód!
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Z pilotem może być? PZL TS-8 Bies, Muzeum Historyczne - Pałac w Dukli źródło źródło źródło
Ostatnio edytowane przez Karol ; 12.01.14 o 15:06
zmiana nicka: ktotek -> Karol Polska B - wątek ze zdjęciami Facebook
Zamieszczone przez Karol Z pilotem może być? Z pilota uśmiałem się aż tak że łzy same pociekły Masz inne ujęcia jeszcze.
Zamieszczone przez jackowlew Z pilota uśmiałem się aż tak że łzy same pociekły Masz inne ujęcia jeszcze. Ot Dukla. Wstawiłem jeszcze 2 foty edytując poprzedni post. To takie pamiątkowe pstryki, nie podszedłem do tematu bardziej fotograficznie bo i pilot i dzieciarnia z jakiejś wycieczki wchodziła mi w kadr. Bywam tam często więc zrobię kiedyś lepsze foty.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 12.01.14 o 15:12
Zamieszczone przez Karol Ot Dukla. Wstawiłem jeszcze 2 foty edytując poprzedni post. Dzięki od dołu mega fotka.
Zamieszczone przez jackowlew Dzięki od dołu mega fotka. Oczami pilota?
Zamieszczone przez Karol Oczami pilota? hahaha faktycznie jego oczami.
Zobacz tagi
Zasady na forum