dwójka z tej wrzutki jest najlepsza (moim skromnym zdaniem oczywiście)
dwójka z tej wrzutki jest najlepsza (moim skromnym zdaniem oczywiście)
Dzieki
Cos jakby okolice Aberdeen na paru zdjęciach. Choc w sumie to nie sa zdjecia a grafika.
Ale niektóre fajne sa.
I chyba z parkingu w drodze z glas do fort William widziałem kawałek...i jeszcze...
... Nie wazne...
Szkocja jest piękna. Warto tam byc choc chwilke.
No prosze Pana Odlecial nam Pan9 jak dla mnie znakomita pozdrawiam.
Wizje samolotowe swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Aberedeen malo tu, ale glownie Highlands i Skye, mój raj.
spasiba bajszoj
Miło gościć w Twoim wątku. Trzymasz klasę, serdecznie podziwiam i proszę o dalsze![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Czasem mam ochotę iść w twoje ślady, ale to była by tylko nędzna podróba.....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
E tam, rób i sie nie przejmuj niczym, ważne by być kreatywnym na swój sposób
@dr_feelgood: a ja kurde bele mam dylemat. Z jednej strony Twoje prace (a przynajmniej spora ich część) bardzo mi się podobają i cieszę się, że je mogę tutaj oglądać, bo niektóre naprawdę wpadają w oko. Z drugiej to jednak fotomanipulacje, trochę inny gatunek sztuki, niż czysta fotografia, i ciężko mi uciec od skojarzeń w stylu rowerzysta wśród piechurów. A z trzeciej uwielbiam realizm fantastyczny na poziomie (od lat jestem w pracach Siudmaka zakochany) i nawet nie jestem w stanie za bardzo zaprotestować, bo za dobre wrzuty robisz
.
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80