Ach! Och! ...
Ach! Och! ...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Co do inspiracji to żyjemy w czasach, gdzie wszyscy biorą od wszystkich, ale też trochę dlatego że "wszystko już było". Horowitz czerpał od Magritte'a i Dalego, to było odkrywcze w fotografii 20-30 lat temu, teraz już mocno spowszechniało wraz z fotoszopem. Ja tu widzę też trochę inspiracji Beksińskim (3,4,21) czy reklamami butów (16).
Jak dla mnie zestaw bardzo nierówny, nawet miejscami kiczowaty (nr 5 i 9). W sumie najbardziej podobają mi się montaże "science fiction" jak 1, 2, 7, 8, a zdecydowany nr 1 to "statek na niebie" nr 24
Nie ma nie ma, a jak wroci to tak zap.... ze nie mozna sie pozbierac
Jak zwykle klasa
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Zaskoczył mi (wczoraj) w końcu serwer moje-morze.pl i mogłem pocieszyć oko świetnymi pracami.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg