Tak dziala 2 st
Tak dziala 2 st
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Dzięki. Już zamawiam kabelek.
Hmm od siebie tylko dodam,ze kupilem transmiter i dwa odbiorniki wasen - chyba najtansze chinskie gowno 40zl - i smiga jak nalezy z omd i fl36r z tym , ze drugi odbiornik nie jest mi potrzebny, jedna lampa odpala druga czego przed zakupem nie wiedzialem.
Jedynym problemem sa ogromne ilosci baterii jakie taki zestawik pochlania:P
Olympus to juz przeszlosc... ucieklem do Canona.
Pstrykacz amatorobecnie uzywam omd em5
olek 11-22mm f2.8 / panas 14mm f2.5 / panas 20mm f1.7 / olek 45mm f1.8 / olek 40-150mm f4/ 25mm f1.4 cctv lens / bezuzyteczny olek 14-42mm f3.5 / oly mmf-3 / 2x fl-36R
Wczesniej e-pl3
Ja założyłem 3 tyg. temu po dwa Eneloopy do RF-603 i nadal trzymają. Czasami warto dopłacić.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Podbijam. Co prawda zakupiłem ostatnio 6x AA i 4x AAA ale możliwe, że w niedalekiej przyszłości będę potrzebował dodatkowych aku. Są już godne i tańsze zamienniki?
Żeby nie było zupełnie nie na temat to właśnie dostałem RF-603 lecz w nowszej, niedostępnej jeszcze w Polsce wersji II(przynajmniej ja nie znalazłem). Wszystko działa bezbłędnie prosto od wyjęcia z pudełka. Tylko kabelek do zdalnego wyzwalania migawki muszę albo przerobić, albo kupić odpowiedni.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.