Z testem trafiłem akurat w sezon rodzinnySprzet w Polsce jest oczywiscie drozszy. Kilka lat temu kupowalem iMaca - roznica pomiedzy Poznaniem a Zurichem to 2 tys zlotych, oczywiscie na korzysc Zurichu.
Z testem trafiłem akurat w sezon rodzinnySprzet w Polsce jest oczywiscie drozszy. Kilka lat temu kupowalem iMaca - roznica pomiedzy Poznaniem a Zurichem to 2 tys zlotych, oczywiscie na korzysc Zurichu.
Pierwszy z brzegu przykład:
http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_n_...56&rnid=493964
gdzie cena E-P5 może być niższa od M5.
Możemy pomarzyć o takich cenach, a pewnie jeszcze taniej można znaleźć.
Dobrze się czytało i oglądało test. Gratuluję! A córce gratuluję prezentu lego-friendowego
Pozdr
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Potwierdzam. Gdyby nie to, ze są na świecie takie kraje, w których można komplet E-P5, VF4, 17mm/1.8 kupić za niewiele więcej niż 1/2 ceny w Polsce, to nie byłbym jego właścicielem.
Równolegle z E-P5 miałem możliwość używania E-PM2 i to jest mój typ gdy chcemy zaoszczędzić nieco gotówki. Dodam, że E-PM2 jest znacząco mniejszy od E-P5, ale wiąż pozwala na komfortową obsługę. Jakość wykonania E-PM2 jest na poziomie E-P5.
Ostatnio edytowane przez tymczasowy_ ; 9.01.14 o 21:03
Bardzo ciekawy test. Taki jak lubię - bez żadnych tablic testowych, tylko "normalne" fotki pokazujące aparat w jego "naturalnym" środowisku.
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1