Jakie Brrr???? COOL!!!!
Jakie Brrr???? COOL!!!!
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Tym razem w Nowym Jorku nie było tak źle. Spadło może z 30 cm śniegu. teraz pada deszcz. W nocy ma niby jeszcze coś dopadać śniegu, ale to i tak nie jest to co było 3 lata temu. Jak na Nowojorskie zimy, przynajmniej te które ja zaliczyłem tutaj, to było najwięcej śniegu.
53.
54.
55.
56.
57.
No ladnie panieWidze, ze trochę zawialo was - nalezy wam sie
Zima poszla sobie od nas w koncu w wasze rejony
Nalezy sie nam odpoczynek, a wam weekend na sankach
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
57. to masakranie wiedzialem, ze az tak jest jakos sobie nie wyobrazam midwestu z takim sniegiem, tam chyba tez padalo, ale chyba nie az tak
![]()
Czytać z uwagą ... 53-57 są z przed 3 lat![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Takiej zimy i tyle śniegu jak na zdjęciach bym nie chciał. Lecz jednak trochę śniegu mogłoby spaść. To jednak zima.
Swoją droga gdyby tle śniegu spadłoby w naszym cudownym kraju to zaraz byłoby że to wina rządu.