Gratulacje dla autorow.
Gratulacje dla autorow.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wszystkie prace świetne i wybór jury bardzo dobry. Brawo dla laureatów!
The question is, who cares?
Moi drodzy, przepisując i przeliczając oceny cząstkowe otrzymane od Jurorów, popełniłem bład, ktory wypaczyłby wyniki głosowania. Wszystkich wprowadzonych w błąd przepraszam.
Nowe wyniki (poprawione) znajduja sie w pierwszym poście tego wątka. (apz)
Ostatnio edytowane przez apz ; 9.01.14 o 11:15
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dla mnie wszystkie zasługują na I miejsce, więc poczyniona korekta nie zmienia mojego osądu.
Najwyższy szacunek dla Jurorów - korekta i przyznanie się do błędu wymaga nie tylko uczciwości ale również odwagi.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
To jest tylko kwestia uczciwości względem autora fotografii i Jurora. Błąd wystąpił mna etapie obróbki otrzymanych danych. Moim zdaniem powinien zostać skorygowany, co sie właśnie stało.
Ale dziękuję za słowa otuchy. To sie powinno zdarzać jak najrzadziej, a najlepiej wcale....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Gratulacje dla zwycięzców andtora2 i dobasa, dzięki za wyróżnienie. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Świetne prace, gratuluję!
Gratulacje !!!
Świetne prace.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Gratuluję ! ! ! ! Zdjęcia które gdzieś zapadają w pamięci. Wracałem już kilkukrotnie aby sobie utrwalić te kadry
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|