A znacie coś do przerabiania filmów na 3d?
A znacie coś do przerabiania filmów na 3d?
Odzysk danych: Ashampoo GetBack Photo 1.0.1
http://giveawayoftheday.com/ashampoo...k-photo-1-0-1/
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
― Ted Grant
Genialny manager haseł za free:
RoboForm Everywhere Win&Mac 7.9.2
― Ted Grant
Zakładam ten wątek, żeby w jednym miejscu gromadzić wpisy o
pełnych, darmowych wersjach komercyjnego oprogramowania.
1. Free Zoner Photo Studio 15 PRO tu leży jeszcze 22 hours 28 mins
Warto fajny jest. Rozbudowany fotoedytor z obsługą RAW łącznie.
---
dodają galerię za free do Zoner'a
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Chyba pasuje do obecnego już wątku. Połączyłem, ale zostawiłem pod nowym tytułem.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 8.01.14 o 12:11
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|