Najlepszym rozwiazaniem będzie chyba dodanie tych wtyczek do Zonera, bo używasz ten program z tego co wiem. Po ściągnięciu oprócz plików .exe, są także te z rozszerzeniem .8bf i te należy skopiować tam gdzie Zoner przechowuje wtyczki. (na zrzucie ekranu to po kolei w Edytorze klikasz: Efekty / Moduły wtyczek / Ustawienia i tam będzie podana ścieżka do katalogu z wtyczkami). Najlepiej utworzyć tam nowy folder z nazwą : Nik Collection i do niego skopiować odpowiednie pliki .8bf.
![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 25.03.16 o 16:54
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Pewnie prościej, tylko po takim dodaniu wygląda tu u mnie w ZPS PRO 15 tak:
Program dodał wszystkie wtyczki jakie znalazł z rozszerzeniem .8bf w podanej lokalizacji. Są tam po dwie wersje tej samej wtyczki (32 i 64 bit) i akurat w wersji 15 Zonera (pomimo iż jest też programem 64-bitowym, Windows 7 także 64 bit) te .8bf 64 bitowe mi nie działają. Więc po co mają być na liście ? No ale pewnie w wersji ZPS 17 PRO jest OK ?
Ostatnio edytowane przez And.N ; 25.03.16 o 19:23
Widze, ze zaznajamiasz sie z naszym forumowym malkontentem
Nie ma takiej rzeczy na tym swiecie, ktora by mu nie przeszkadzala![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA