Tu sobie poczytaj, może pomoże
To tylko pluginy.
Tu sobie poczytaj, może pomoże
To tylko pluginy.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ale czy przy użyciu NIK jako osobnych programów, czy w każdym z nich zdjęcie trzeba otwierać osobno do obróbki, czy można otworzyć wszystkie naraz i one "jakoś widza " to obrabiane zdjęcie i możne je stosować jednocześnie? Załóżmy że chce odszumić, obrobić kolorystykę i wyostrzyć....czyli tak na oko Color Efex Pro+Viveza 2+Dfine 2+Sharpener Pro 3
Chodzi oczywiście o kwestię kompresji jpg przy każdym zamykaniu.
Każdy moduł to osobny "proces". Nie jest to kombajn na zasadzie wszystko w jednym.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pozostaje otworzyć zdjęcie za pomocą menu kontekstowego oraz opcji "otwórz za pomocą"... sprawdziłem i działa.
Czyli, jeśli otworzę z menu kontekstowego, to będę mógł również używać modułu hdr? Jako wtyczka hdr nie działa z PSE. Sorry, że pytam, ale piszę z innego kompa i nie mam jak sprawdzić.
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Moduł HDR działa w pełni samodzielnie i możesz do niego wczytać JPG za pomocą "otwórz" z poziomu menu programu (wtyczki).
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...