Strona 42 z 102 PierwszyPierwszy ... 3240414243445292 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 1020

Wątek: Pełne wersje oprogramowania za free

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

Odp: Pełne wersje oprogramowania za free

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Ponieważ jest to wersja rozwojowa najnowszego systemu Micro$oftu należy ostrzec przed zamontowanym w tej wersji systemu key loggerem!

Logując się do banków, poczty, NASów etc należy wiedzieć i pamiętać, że każde kliknięcie w klawiaturę zostanie zarejestrowane i wysłane do Redmond (Micro$oftu).
    Wszystko co wystukam na klawiaturze przeczyta MS? To ku... I w naszej uni gdzie nawet banany sa znormalizowane, jest to dopuszczalne?

| OlyJedi Awatar realnasty
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez adambieg Zobacz posta
    Wszystko co wystukam na klawiaturze przeczyta MS? To ku... I w naszej uni gdzie nawet banany sa znormalizowane, jest to dopuszczalne?
    Unia może im naskoczyć, bo podlegają głównie amerykańskiej jurysdykcji. Starają się to zmienić, ale nakładanie kar wysokości kilkustet tysięcu euro nie jest zbyt skuteczne.
    mikrusek i trochę szkiełek
    Zapraszam do mojego wątku i na Flickr.

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez adambieg Zobacz posta
    Czytać! To jest wersja rozwojowa systemu. Zbiera dane o użytkowniku. Bo taka jest jej rola.

Cytat Zamieszczone przez realnasty Zobacz posta
    Unia może im naskoczyć, bo podlegają głównie amerykańskiej jurysdykcji. Starają się to zmienić, ale nakładanie kar wysokości kilkustet tysięcu euro nie jest zbyt skuteczne.
    I tak i nie. Micro$oft stara się o bardzo ważny certyfikat w Unii.
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi Awatar wyszomir
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    390
    Moja galeria

Inpaint 6.0 - program do usuwania niechcianych elementow ze zdjęć - do jutra do 9 rano za darmo pod adresem http://www.giveawayoftheday.com/inpaint-6-0/
    Pozdrawiam!
    Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    390
    Moja galeria

Wprawdzie nie jest to program fotograficzny, ale zdjecia omyłkowo skasowane lub z uszkodzonej partycji też czasem trzeba odzyskać: http://www.topsoftbargains.com/w/min...t-coupon-code/
    Przez najbliższe 2.5 dnia Minitool Power Data Recovery doi wzięcia za darmo.
    Pozdrawiam!

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    390
    Moja galeria

Dziś Glary Utilities Pro 5.10 - aby mieć za darmo trzeba zdążyć pobrać, zainstalować i zarejestrować do 9 rano w sobotę.
    http://sharewareonsale.com/s/glary-utilities-pro-sale
    Pozdrawiam!

| OlyJedi Awatar marek7001
    Mieszka w
    Ostrołęka
    Siła reputacji
    67
    Moja galeria

DxO Optics Pro 8 ELITE za darmo: http://www.dxo.com/intl/dphotographer powinny być już nowsze Olympusy...ważne do 31-01-2015, chyba, ze coś się pozmienia
    Ostatnio edytowane przez marek7001 ; 24.10.14 o 09:15
    Były: 3 Canony PS, 2 Lumixy FZ, 2 Olympusy E-System /14-54II, 40-150/, Nikon D5000 /18-105/, E-PL2, E-PL3, E-PL5 /14-42, 14-150,12-50, 40-150, 14/2.5, 20/1.7, 45/1.8, Nokia LUMIA 920, 930 GOLD, LG G4, G5,G6, G7, Huawei P30 Pro jest ​Huawei Mate 50 Pro
    Galeria Olympusclub: http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=21795

| OlyJedi Awatar osiem1984
    Mieszka w
    Warszawa (aktualnie Młochów pod Warszawa)
    Siła reputacji
    98
    Moja galeria

Obejrzałem demonstrację DxO Optics. Wygląda ciekawie. Na co dzień korzystam z Photoshop, proszę o informację, czy DxO jest programem na zasadzie alternatywy dla PS jeśli, ktoś nie ma możliwości pracy na nim, czy może ma jakieś ciekawe funkcję (np automatyzujące), których brak w PS, dla których warto go pobrać?
    Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar And.N
    Siła reputacji
    270
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez osiem1984 Zobacz posta
    ... Na co dzień korzystam z Photoshop, proszę o informację, czy DxO jest programem na zasadzie alternatywy dla PS jeśli, ktoś nie ma możliwości pracy na nim, czy może ma jakieś ciekawe funkcję (np automatyzujące), których brak w PS, dla których warto go pobrać?
    Nie próbowałem jeszcze tego programu ale z opisu to jest bardziej alternatywa dla programu Lightroom, czyli tzw. ciemnia cyfrowa do wołania plików RAW.
    G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
    Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg

Cytat Zamieszczone przez osiem1984 Zobacz posta
    Obejrzałem demonstrację DxO Optics. Wygląda ciekawie. Na co dzień korzystam z Photoshop, proszę o informację, czy DxO jest programem na zasadzie alternatywy dla PS jeśli, ktoś nie ma możliwości pracy na nim, czy może ma jakieś ciekawe funkcję (np automatyzujące), których brak w PS, dla których warto go pobrać?
    Ten program to nie jest alternatywa dla PS - to wolarka RAW z ciekawymi funkcjami. http://www.dxo.com/intl/photography/...s-pro/features