Dziekuje dobry czlowiekuNiech ci Budda w polskich jablkach wynagrodzi
![]()
Dziekuje dobry czlowiekuNiech ci Budda w polskich jablkach wynagrodzi
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Aż się zaczynam rumienić po tych pochwałachA że Zoner jest świetnym programem - fakt.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
W imieniu Instytutu Archeologii Uniwersytetu Jagiellońskiego także dziękuję. Program pobrałem, zainstalowałem i zabieram się za testowanie.
The question is, who cares?
Dziękuję za Zonera, miałem wersję próbną 15 i bardzo mi się spodobała. Już zainstalowany, niestety system nie pozwala, więc jeszcze raz stokroć dzięki , bo mógłbym się dowiedzieć, za późno lub wcale.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.