Mam pytanie czy przyszedł wam już kod rejestracyjny do tego DXO ViewPoint bo ja wysłałem już dwa maile gdzieś koło 9 rano wczoraj i nic? Nie mogę przez to uruchomić programu.
Mam pytanie czy przyszedł wam już kod rejestracyjny do tego DXO ViewPoint bo ja wysłałem już dwa maile gdzieś koło 9 rano wczoraj i nic? Nie mogę przez to uruchomić programu.
Lubię sobie popstrykać.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czyli chyba jeszcze musimy poczekać albo .... nie wiem co![]()
Lubię sobie popstrykać.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jak dam radę to tak zrobię dzięki.
Lubię sobie popstrykać.
Taka informacja widnieje na stronie promocji:
UPDATE: There appears to be something wrong with registration for this giveaway. We have temporarily disabled this freebie until the issue is fixed. Sorry for the inconvenience.
This sale has expired, sorry! See Active Sales list for more free and discounted Windows software.
Read more at http://sharewareonsale.com/s/dxo-vie...VSbwvZTzCFR.99
Tłumacz google przełożył na nasze:
UPDATE: Wydaje się, że coś nie tak z rejestracją na ten gratisów. Mamy tymczasowo wyłączone to freebie, aż problem zostanie rozwiązany. Przepraszamy za niedogodności.
Sprzedaż ta wygasła, przepraszam! Zobacz aktywnej liście sprzedaży na bardziej wolne i promocji oprogramowania Windows.
Sprawa więc nieco się wyjaśniła.
Lubię sobie popstrykać.
Powyższy post, nosi znamiona OT
A poza tym jest obraźliwy.
The question is, who cares?
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 28.04.14 o 09:58