Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Różnie to bywa ale akurat do działania apple nie mam większych uwag. Cała rozmowa trwała 3,5 minuty i chyba nawet na darmową linie. Pół godziny później pani oddzwoniła z zapytaniem czy sobie poradziłem.
X-E1, X-T10, trochę szkieł i ostatnio po zbyte LX-100, A7II,
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Masz rację. Nie zmienia to faktu, że właściciel sklepu (z softem płatnym i bezpłatnym), ma prawo sobie ustalić taki warunek, że dostęp do zasobów wymaga posiadania konta użytkownika. I ma prawo ustalić sobie drugi warunek, że założenie konta użytkownika wymaga podania numeru karty.
Przykładów "nieścisłości" możemy podawać całe tony.
The question is, who cares?
Również pobrałem Perfekt 8, ale podobnie jak poprzednia wersja strasznie się tnie ten program. Ps chodzi jak malina o ten programik bardzo powoli. A jak u Was?
Nikon D750, D610, N 50/1.8, S 24-35/2.0, S 70-200/2.8
www.piekne-chwile.pl
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
W celu pobrania aplikacji musisz się zarejestrować ale absolutnie nie musisz podawać karty. Rejestracja równa się otrzymaniu dodatkowych usług. Wiec tak jak napisałem uprzednio jak się czegoś nie wie to najlepiej zadzwonić do źródła. Ale to w apple. Natomiast do pobrania darmowej aplikacji z netu absolutnie nie podawalbym nr. Karty. Chyba ze jakiejś prepaid gdzie nie trzymasz środków.
Ostatnio edytowane przez MARSCooL ; 13.02.14 o 15:51