Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 12.02.14 o 23:55
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Podobno są tacy, co potrzebują do tego antywira, i to koniecznie za free![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
A jeśli inaczej się nie da?
Przypominam mój wątek o problemach z iPAD-em, gdzie pisałem m. in.: Nie chcę nic kupować, tylko ściągnąć bezpłatną(!) aplikację po co więc im nr mojej karty?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Skoro się nie da, to trzeba się liczyc z faktem, że później "piecze"![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
W takiej samej sytuacji zadzwoniłem na infolinie apple. Pani dokładnie pokierowała jak założyć konto bez podawania nr. karty. Czasami najprostsze środki są najbardziej skuteczne.
X-E1, X-T10, trochę szkieł i ostatnio po zbyte LX-100, A7II,