Dzięki za informację. Właśnie skorzystałem i sobie poużywam.
Dzięki za informację. Właśnie skorzystałem i sobie poużywam.
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
Wrzuć to info tu: Pełne wersje oprogramowania za free
---
edit:
Poszedł ogromniasty (+)
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 23.01.14 o 11:21
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To jest świetne oprogramowanieKorzystam naprzemiennie z PS. Darmowy jest dodatek tak?
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Dzięki również za info o programie. Ode mnie tez plus poszedł. Bardzo duże możliwości przy edycji zdjęć. Gotowe filtry, presety, które można dowolnie modyfikować.
Świetnie się sprawdza jako wtyczka, dodatek do LR.
Mam pytanko jak używa się programu "oddzielnie" po zastosowaniu kilku filtrów (są na warstwach) czy jest możliwość spłaszczenia warstw przed zapisaniem zdjęcia?
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
z tego co pamietam to nizej jak na win7 nie wspolpracuje.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 23.01.14 o 14:48
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 23.01.14 o 15:32
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Wiem, że to jest w panelu po prawej stronie. Pisząc zakładka miałem na myśli ten "przycisk" (czy jak to nazwać) | Merge|
Nie dogadamy się bo nie masz samego programu (wtyczki) Perfect Effects 8 Premium Edition. Nie ma tu możliwości wyboru formatu zapisu.
Zapisuje się w tym formacie w jakim było edytowane zdjęcie (na wstępie po wczytaniu zdjęcia jest wybór formatu gdy chcemy zrobić jego kopię, a nie edytować oryginał).
Przy otwarciu RAW-a oczywiście nie ma możliwości edycji oryginału i trzeba zrobić kopię w skazanym przez siebie formacie (PSD, Tif, jpg)
Ostatnio edytowane przez And.N ; 23.01.14 o 16:53