Po prawej stronie w jednej z zakładek powinny być profile do poszczególnych aparatów. Trzeba ściągnąć do posiadanej puszki
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938 zabawki: E-M1 + 12-100/f4 + 12/2 + 45/1.8 + 9-18 + 100-300
Zamieszczone przez Koriolan Po prawej stronie w jednej z zakładek powinny być profile do poszczególnych aparatów. Trzeba ściągnąć do posiadanej puszki Trochę to dziwne bo jpgi pobiera.
Najważniejsza jest historia. "Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
Zamieszczone przez fotna Nie wiem czy coś źle robię ale pełną wersje mam tylko Corel AfterShot 3 ( nie pro) Pro jest 30 dniowa albo płatna. Sorki, rozpędziłem się z tym Pro. Zamieszczone przez fotna Nie mogę też otworzyć orf z omd 10 mkII a chętnie bym sprawdził co potrafi z tymi rawami. Jeśli cos robię nie tak proszę o poradę Nie wiem, z OMD 10 otwiera. - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Zamieszczone przez Koriolan Po prawej stronie w jednej z zakładek powinny być profile do poszczególnych aparatów. Trzeba ściągnąć do posiadanej puszki Zakładka Get More
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Do pobrania jest wersja Standard, a nie PRO. W aplikacji jest link do promocyjnej ceny na wersję PRO. Sam program otwiera ORF z E-M5-II bez problemu Natomiast RW2 z Panasa G9 otwiera bo zainstalowaniu profilu - niestety nie ma profilu np. dla Panasa G90 czy Ricoha GR3.
Ostatnio edytowane przez siemek ; 22.03.21 o 18:17
G9 | PL50-200 | PL8-18 | E-M5-II | 12-100 Pro | Ricoh GRIII
Znalazłem mój problem miałem za mało odsunięte menu i ni wyświetlało opcji pobrania. Dziękuję za podpowiedzi -pomogły.
Ściągnąłem, spróbowałem i jednak bardziej podoba mi się Luminar, który ma (MZ) więcej możliwości i co chwilę oferuje wersję 3 za free. Choćby tu
Zobacz tagi
Zasady na forum