W wątku tym można oprócz wymienionych w tytule obiektów prezentować także : monumenty, rzeźby miejskie, grobowce, czy też ewentualnie nagrobki na cmentarzach. Dobrze byłoby zamieszczać krótki opis co lub kogo dana rzecz przedstawia i miejsce gdzie się znajduje. Zapraszam wszystkich chętnych do wrzucania zdjęć. 1. Pomnik Jana Žižki z Trocnova znajdujący się na wzgórzu Vitkov w Pradze.
Ostatnio edytowane przez Operator ; 6.01.14 o 01:05
Moje wątki : Ciekawe muzea / Militaria wszelakie / Maszyny, mechanizmy, urządzenia etc. / Fontanny, pomniki, obeliski itp. / Modele, makiety, dioramy...
2. Fontanna Warszawska (Trocadero) przy Palais de Chaillot w Paryżu.
3. Smok stanowiący część londyńskiego herbu na London Bridge w Londynie.
Zamieszczone przez Operator W wątku tym można oprócz wymienionych w tytule obiektów prezentować także : monumenty, rzeźby miejskie, grobowce, czy też ewentualnie nagrobki na cmentarzach. Dobrze byłoby zamieszczać krótki opis co lub kogo dana rzecz przedstawia i miejsce gdzie się znajduje. Zapraszam wszystkich chętnych do wrzucania zdjęć. 1. Pomnik Jana Žižki z Trocnova znajdujący się na wzgórzu Vitkov w Pradze. Fajny pomysł na wątek.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6| wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL
Zamieszczone przez Saboor Fajny pomysł na wątek. Dzięki Saboor! Już myślałem, że pies z kulawą nogą się nim nie zainteresuje. Może wrzucisz coś od siebie?
Zamieszczone przez Operator Dzięki Saboor! Już myślałem, że pies z kulawą nogą się nim nie zainteresuje. Może wrzucisz coś od siebie? Dopiero jak się ciepło zrobi. Ale chętnie.
[QUOTE że pies z kulawą nogą się nim nie zainteresuje. [/QUOTE] A dlaczego mi blokuje dodawanie? Nie mam uprawnien.
Watek zaiste bardzo ciekawy, więc ja się dokładam.1 Pomnik "Pęknięte serce" w Łodzi. Upamiętnia istnienie hitlerowskiego obozu dla dzieci przy ul. Przemysłowej
Jak fontanny i obeliski to ja idę czegoś szukać w swoim fotograficznym bałaganie
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
To dorzucam z Warszawy dwa zdjęcia.
Zobacz tagi
Zasady na forum