Przy okazji tego, że 2016 to rok H. Sienkiewicza, fotki z Woli Okrzejskiej i Okrzei.
Zwiedzałeś może to muzeum? Jeśli tak, to chętnie zobaczyłbym jakieś foty z tego obiektu w pierwszym wątku mojej stopki, o ile rzecz jasna miałbyś ochotę je tam wrzucić.
533. Józef Piłsudski z Muzeum Wojska Polskiego w Warszawie.
Zwiedzałeś może to muzeum? Jeśli tak, to chętnie zobaczyłbym jakieś foty z tego obiektu w pierwszym wątku mojej stopki, o ile rzecz jasna miałbyś ochotę je tam wrzucić.
Tym razem w samym budynku nie byłem. Kilka lat temu zwiedzałem to muzeum, ale niestety nie mam zdjęć, więc nie mam co pokazać. Jeżdżę w tamte strony więc jeśli znów trafię do Woli Okrzejskiej, to postaram się jeszcze raz zajrzeć do środka i zrobić kilka zdjęć.
"Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby" Stanisław Jerzy Lec
Słonik z nad bramy przy ul.Limanowskiego w Krakowie - Podgórzu
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Malutka figurka na rogu kamienicy ul.Filipa i Placu Matejki na przeciwko kościoa św. Floriana
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.