Pomnik Rewolucji przed Mauzoleum Mao i Pomnik Bohaterów Ludu na placu Tiananmen w Pekinie.
Takie pomniki to oczko wladzy...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zamieszczone przez waruga Takie pomniki to oczko wladzy... Mao... wiecznie żywy czuwa i pozdrawia
Dawno, dawno temu przed bramą TSWL w Zamościu i obecnie - gdzie po TSWL zostało tylko wspomnienie Pozdrawiam. P.S. Dla zainteresowanych: tu kiedyś była Techniczna Szkoła Wojsk Lotniczych ...
Ostatnio edytowane przez witia ; 11.01.14 o 13:02
Taka ciekawostka, ktora mozna jeszcze zobaczyc na wschodzie, ale pewnie coraz czesciej beda pewnie znikaly z krajobrazu. Obelisk sygnalizujacy Kołchoz im. Gorkiego na Krymie.
Pozdrowienia Sylwek the convert
Kolejna fontanna w Rzymie.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Skoro witia wrzucił fotki pomników prezentujących militaria (takie lubię najbardziej), to nie mogę być gorszy. 6. Znajdujący się w Gliwicach czołg T-34-85 upamiętniający I Drezdeński Korpus Pancerny Ludowego Wojska Polskiego.
Moje wątki : Ciekawe muzea / Militaria wszelakie / Maszyny, mechanizmy, urządzenia etc. / Fontanny, pomniki, obeliski itp. / Modele, makiety, dioramy...
Zamieszczone przez Operator Skoro witia wrzucił fotki pomników prezentujących militaria (takie lubię najbardziej), to nie mogę być gorszy. 6. Znajdujący się w Gliwicach czołg T-34-85 upamiętniający I Drezdeński Korpus Pancerny Ludowego Wojska Polskiego. No proszę, jak ładnie się wątek rozwija!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6| wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL
To ja też od czasu do czasu coś podrzucę 1. Bywalcy radomskiego air show być może wypatrzyli w pobliżu lotniska pomnik, który w 2002r. wyglądał tak: źródło 2. W 2005r. został przeniesiony w inne miejsce i przy okazji nieco zmieniony: źródło
Program do prostowania zdjęć z rybiego oka | Radom na zdjęciach
Zamieszczone przez Saboor No proszę, jak ładnie się wątek rozwija! Dziękuję za miłe słowa! 7. Tym razem dość nietypowy pomnik znajdujący się w Czarnobylu poświęcony załodze rozbitego śmigłowca Mi-8, która zginęła podczas akcji ratunkowej po awarii reaktora elektrowni. Jego częścią jest fragment łopaty wirnika głównego tej maszyny.
Zobacz tagi
Zasady na forum