cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Moze bal sie o GO??Osobiscie bym na 5,6 zjechal i iso podbil.
Ale to swiatlo co tam bylo to bym wyciagnal bardziej.O takZałącznik 110940tak szybko
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 15.02.14 o 23:37
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
... ech muszę tam wrócić i pokombinować
OMD E-M10 II, 14-42; 70-300 (duży E); Raynox MSN-202, DCR-250
Moje wątki:
Rafałowe pierwsze kroki
Raynox DCR250 vs MSN202
Mirek54 - Czarodzieju, jak Ty to robisz?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
The question is, who cares?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Na ten czas......
Wojski chwycił na taśmie przypięty róg bawoli, długi i cętkowany niczym wąż boa.... czy jakoś tak....
Młodzi już nie będą wiedzieć o so chodzi, bo "Pana Tadeo" wycofali ze szkół.
Dobrze, że jeszcze w sklepach z monopolem można go kupić i poczytać... Ech.... teraz jakieś te "czytadła w tych sklepach.... kiepskie.
Można tylko patrząc na opakowanie powiedzieć "...mordo ty moja...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()