OMD E-M10 II, 14-42; 70-300 (duży E); Raynox MSN-202, DCR-250
Moje wątki:
Rafałowe pierwsze kroki
Raynox DCR250 vs MSN202
Odnośnie:
- "30. Biały ptak" to dawno, dawno temu, gdy zepsuł mi się telewizor, usterka wyglądała dość podobnie jak ta fotka. Ekran był przedzielony na pół i na lewej połowie widziałem to co miało być na prawej, a na prawej to co miało być na lewej. Trochę zawile
W każdym razie, gdyby wziąć tył tego łabędzia, któremu uciąłeś przód i przód tego, któremu uciąłeś tył to byłoby poprawne zdjęcie
- "29. Biały pies" - poodcinałeś mu tył i nogi, kadr krzywy
Najlepszy z tej wrzutki jest "Kot bury"
Ostatnio edytowane przez jaclas ; 14.04.14 o 22:52
Z tej wrzuty najlepszy kot. I to foto mi się podoba. Musisz popracować nad kadrowaniem, czyli podstawy. Na obróbkę przyjdzie czas później. Poświata wokół dziobu łabędzia, to wynik niedoskonałego maskowania. I nie wygląda to najlepiej. Pocięty ptaszek w tle też niestety nie tegesBiałego pieska też nie za fajnie potraktowałeś cięciami.
przychylam się do opinii kolegów. kot wygrywa
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dzięki za opinie, następne fotki będą lepsze![]()
OMD E-M10 II, 14-42; 70-300 (duży E); Raynox MSN-202, DCR-250
Moje wątki:
Rafałowe pierwsze kroki
Raynox DCR250 vs MSN202
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Koty zawsze fajnie wychodza...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO