Dlatego po pierwszych 2 tygodniach z GM1 jestem w stanie powiedzieć, że odpowiada mi jako amatorowi jakość zdjęć z tego aparatu.
Czyli zaakceptuje też jakość zarówno z GX7 jak i OM-D.
Zgadza się. Dla 56/1.2 mamy Panasa 42.5/1.2, który pewnie cenowo wyjdzie podobnie.
Chodzi mi o to, że niestety Fuji wypuszcza tylko szkła wysokiej klasy (no i 2 szkła XC). Praktycznie nie ma nic po środku.

Zamieszczone przez Jan_S
 Zamieszczone przez Jan_S

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem . Nie chodziło mi oto, jaka jest GO, ale po prostu szkła z większą dziurą są zwykle droższe, a tu zapowiada się sytuacja odwrotna. Może faktycznie celem Panasowego szkła jest budżetowe "cinema", a nie "foto" i wtedy, to już w ogóle nie ma co marzyc o rozsądnej cenie.
. Nie chodziło mi oto, jaka jest GO, ale po prostu szkła z większą dziurą są zwykle droższe, a tu zapowiada się sytuacja odwrotna. Może faktycznie celem Panasowego szkła jest budżetowe "cinema", a nie "foto" i wtedy, to już w ogóle nie ma co marzyc o rozsądnej cenie.
						 z jednym się zgodzę ,w tym miesiącu ma zostać zaprezentowany E-M10 więc może poczekaj aż wyjdzie,to może spadnie cena Em5
 z jednym się zgodzę ,w tym miesiącu ma zostać zaprezentowany E-M10 więc może poczekaj aż wyjdzie,to może spadnie cena Em5