Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Guzik prawda Panowie !!! W gratisie będzie dodawana waga aptekarska i suwmiarka połączone WiFi z funkcją automatycznego przesyłania danych na portale społecznosciowe wagi i wymiarów
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
No problem jest z Wifi i ze złośliwym oprogramowaniem, wirusy przejmują kontrolę nad migawką i robią Ci zdjęcia w niekomfortowych sytuacjach i wysyłają na Instagram, Fb i takie tam...
Uprzejmie proszę o udostępnienie mi możliwości zdobycia tego zioła. Czytam i czytam i strasznie mi się chce tego spróbować
Oczywiście, cieszę się że grono użytkowników m4/3 rośnie ale mam wrażenie że w tym przypadku chodzi o naginanie faktów by uzasadnić i zracjonalizować własne plany zakupowe.
Bo naprawdę sądzisz, że 1 kilogram w te czy we wte zmniejszyłby istotnie Twoje zmęczenie w podróży? jeśli tak to trzeba było kupić XZ-2 albo w ogóle komórką zdjęcia robić. Ale nawet nie popadając w skrajności - po kiego grzyba targałeś 24-70/2,8? nie lepszy byłby jakiś obiektyw w stylu 24-105/4,0, a może nawet jakaś mała lekka stałka?
nawiązując do pierwszego postu:
możesz mi wyjaśnić dlaczego brak ładowarki zmusza do dźwigania gripa? sama bateria w kieszeni nie wystarczy? tak przy okazji, pewnie się zdziwisz, jak słabą (w porównaniu do lustrzanek) wytrzymałość mają baterie w bezlusterkowcach
Ludzie, którzy pasjonują się pieszą turystyką i wydają spore pieniądze na drogi osprzęt tylko po to, by zaoszczędzić być może po kilkadziesiąt gramów na każdym szpargale, z pewnością postradali głowyTu zaoszczędzisz kilogram na korpusie i szkłach, na statywie też kolejny kilogram, parę gramów na czymś jeszcze i uwierz, że odczujesz zmianę.
Uwielbiam ten argument. "Jeśli TIR jest za duży do odwożenia dzieci do przedszkola, to kup se rower z krzesełkiem, mięczaku!"
24-105 i 24-70 akurat za bardzo nie różnią się rozmiarami. A stałka to po co? Bezlusterkowiec z zoomem często jest mniejszy, niż samo body nie jednej lustrzanki, szczególnie FF. Chcesz jeszcze dokładać do niej stałkę, która w turystyce jest daleka od ideału? Co kto lubi... Rozumiem, że jak ktoś już ma kloca, to go będzie nosił, no bo co ma zrobić?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb