Znów zabrakło argumentów ?
Znów brak polemiki tylko slogany ?
ja też "wziolem" co było...
Gzie Forum zaleca branie jednej puszki ?
Kolego czytając te posty mam wrażenie że jesteś albo oderwany od rzeczywistości albo nie czytasz tego co ludzie tu piszą....
Sam pamiętam kilka postów gdzie ludzie piszą że jedno body to mało...
Zacytować czy to nie ma sensu ?
może chodziło Ci o jeden slot a nie jedno body ? To nie do końca to samo...
Przeczytaj kilka postów wyżej zanim zaczniesz pisać głupoty. Zacytować ? wytłuściłem poprzednio choćby swą wypowiedź jak i terazWlasnie chodzi o to, ze forum tutaj uparcie twierdzi, ze Olek jest panaceum na wszystko.
podałem nawet przykłady, gdzie bez Wysokiego ISO ani rusz. Choćby ptak w locie w nędznych warunkach oświetleniowych na długiej ogniskowej, albo repo na ulicy w zastanym nędznym świetle.Nie ma sprzętu idealnego do wszystkiego - warto to zrozumieć każdy ma jakieś wady albo zalety i przewagi nad innym.
I teraz napisz czy przegapiłeś takie wypowiedzi celowo, pisząc, zę na tym forum tweirdzi się że Olek to panaceum na wszystko ?
Tworzysz sobie swoje sztuczne tezy z którymi polemizujesz. Polemizujesz to nawet za mało powiedziane bo gdy zachęca się Ciebie do dyskusji na argumenty to dziwnie milkniesz.. albo podajesz jakieś głupoty w rodzaju "spróbujcie wyzwalać bezprzewodowo lampy"
Cieszę się że Twój sąsiad ma Samsunga. Skoro masz tak olbrzymią wiedzę podziel się nia. Chętnie posłucham, podyskutuję, może mnie przekonasz. Co powinienem wybrać do swej pracy. Bo na razie tylko rzucasz slogany a brakuje konkretów i argumentów Co wybrać do moich potrzeb ( pytania zadałem Ci wcześniej )
Czy jednak nie... Brakuje wiedzy i argumentów ? Czy wszystkie argumenty masz na zasadzie
"spróbuj w czymś innym niż FF wyzwalać lampy bezprzewodowo ? "
Bardzo szanuję polemikę z kimś kto ma inne zdanie i argumenty czego nie mogę powiedzieć o przeciwnej sytuacji - gdy argumentów brak albo są śmieszne i oderwane od rzeczywistości.
To bardzo łatwy sposób aby wyłapać i odróżnić tych, którzy rzeczywiście wiedzą co mówią od tych co powtarzają zasłyszane lub wyczytane w internecie slogany, ale gdy pociągnie się ich za język już nie bardzo potrafią odbić piłeczkę...

Odpowiedz z cytatem