A nie lepiej Fl600R? Ta będzie chyba olbrzymia na takim om-d. Swoją drogą odkąd użytkuję nową matrycę Olka nie użyłem lampy jeszcze. Robię wszędzie w świetle zastanym nie przejmując się ISO.
A nie lepiej Fl600R? Ta będzie chyba olbrzymia na takim om-d. Swoją drogą odkąd użytkuję nową matrycę Olka nie użyłem lampy jeszcze. Robię wszędzie w świetle zastanym nie przejmując się ISO.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Ta sama cena ale czy w zestawie z OM-D EM5 lampa wyzwalajaca Fl600R jest a zestawie. ? Dodam tylko ze lampe che takze uzywac z G3.
Jak piszesz o FL-LM2 to jest w cenie. Możesz zdalnie wyzwalać FL-600. Ponadto działa wspomaganie AF na lampie.
Dodam jeszcze ze lampa bedzie goscic na sankach ale w softboxie 60x60 i sporadycznie na aparacie
To nie lepiej kupić Yongnuo YN-560 + wyzwalacz na aparat?
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Muszę przyznać, że Twoje zdjęcia zawsze bardzo mi się podobają. Po cholerę Ci coś więcej - są świetne![]()
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Ja w tym przypadku zasłaniam/kieruję światło białym kartonikiem wielkości wizytówki, trzymanym w drugiej ręce w stronę wyzwalanej lampyNiezbyt wygodne ale działa
luc4s wiesz może jak dobrze działa to wspomaganie AF w fl-600r? Mniej więcej tak jak czerwona lampka w lampach C i N?![]()